Anotace: Zahrávat si s city druhých není pr**l. Taky jsem to poznal z pozice agresora a pak jsem se stal sám obětí svého svědomí.
... a můj komentář? srdce mi tluče v krku... je to vážně hezky napsaný!
25.06.2007 13:51:00 | Hannazka
naprosto úžasně dokonalý...skvěle napsané vážně a to jak si to napsal od srdíčka...to neumí jen někdo :( je mi to líto
24.06.2007 10:05:00 | Mispul
Tohle je tak úžasně nádherně jednoduché ..
Ne, jsem si jistá, že nedokážu vyjádřit, jako moc mě to oslovilo a jak moc se mi to líbí.
24.06.2007 10:02:00 | Zuz.
Velmi dobře napsaná báseň.Jsou v ní výborné myšlenky. Poslední sloka je vynikající.
24.06.2007 09:52:00 | s.e.n