Spěchej
Anotace: zas jedna podivná...
Spěchej já nejsem pomalý
tvou duši vtloukám si do hlavy
tvé tělo vrážím si do duše
v podivně vášnivě předtuše
já tuším a ty už víš
já v tobě o kousek blíž
chvíli buď mojí nespěchej
miluj mě a pak se ptej
já nejsem nic jen okamžik
o kterém chtěla sis snít
miluj mě já tebe v okamžiku
vezmu si na vlně hříchu
láska a nebo chtíč
spolu jsme a přece pryč
spolu jsme od sebe navěky
do sebe krásně zakletí
otroci v hlasitém tichu
touží zas děti hříchu
Komentáře (2)
Komentujících (2)