Ano souhlasím, také si myslím, že den by měl začít úsměvem a jen proto, že vůbec jsme. Osud zařídí vše potřebné. Moc hezká báseň, vím o čem je.... :-)
25.06.2007 08:42:00 | Raduzk
Každé ráno máme po zazvonění budíku úplně novou příležitost udělat v čase, který nám byl darován, co chceme. A po celý zbytek života budeme tento dar dostávat znovu a znovu...ptáš se stále proč?...:-)
24.06.2007 23:55:00 | Lota