Vytí
Anotace: bijte chlapce bezbranného
Vstávat tam, kde ty už nespáváš
Pít ze samostatné misky
A samojediné veřeje
Nechávat dokořán…
Kopat si svoje hroby sám.
Vyťukat číslo bez odezvy
A třikrát marně praštit šálkem
Co se nerozbije
A výt smíchy, moji malověrní vlci
Nechte být chlapce bezbranného
Bijte chlapce bezbranného
Holí jeho.
Komentáře (1)
Komentujících (1)