Léto
Voněla jsi senem
a děravou střechou sem prosvítalo slunce...
Dělali jsme kroužky dýmu
z cigaret,
na starém seníku
se vždycky dobře snilo...
Bylo nám jedno,jestli pršelo
nebo padala rosa...
Letní bouřka byla tvým věnem
a já byl ženich,
přijel jsem s první senosečí
a ty jsi byla bosa
a šla jsi mi vstříc
a s prvním polibkem
už jsem se tenkrát
vracel do dětství...
Přečteno 457x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (8)
Komentujících (8)