Autogram
Anotace: ..podepsat se můžeš i bez podpisového vzoru.
Autogram
Podepiš se do mý duše,
pod obraz svůj,
bez retuše.
Podepiš se na mé skráně,
proč tvý slzy,
chutnaj slaně ?
Podepiš se na má víčka,
skrze svět,
barevný sklíčka.
Podepiš se na mé dlaně,
ještě chutnaj,
slzy slaně?
Podepíšu se do tvý duše,
slova ty pak,
nezní suše…
Komentáře (3)
Komentujících (3)