Stačilo mu poslat tuhle básničku. Myslím, že by ho to dostalo. Tahle se mi líbí, verš plyne mnohem plynuleji, než-li u té předchozí (o maturantech). Je to klasické téma 18ti letých dívek, ale hezky zpracované :-)
29.06.2007 20:29:00 | G30R63
:) je to poměrně starší dílo, ale rada dobrá...ještě mám pár takových děl:)
25.06.2007 20:08:00 | Dragita