Dva blázni
Anotace: skromné dílo plynoucí ze chvilkového štěstí....
Dva blázni
Stojíme tu jak blázni v dešti
Stojíme tu a zatínáme pěsti
Že všechna životní úskalí hravě zvládneme
A na cestu lásky se pak dáme
Stojíme tu jak blázni v dešti
Stojíme tu a užíváme si štěstí
Že my dva jsme tu spolu
Nemohu a nechci se pohnout ani trochu
Stojíme tu na kraji silnice
Samota nás opustila a nevrátí se nikdy více
Stojíme tu láskou zaslepení
A víme, že není úniku před ní
Však jen blázen by utíkal
Zázraku
Stojíme tu na prahu života svého
Ty dotýkáš se srdce mého
Stojíme tu do skonání světa
Já přešťastná jsem až zazní tato věta
Miluji tě
Komentáře (2)
Komentujících (2)