Příď
Anotace: Co rict.. krize..
Na přídi z mojí duše
obeplul jsi svět
a viděl daleké země
a nahé ženy a zpěv.
Na přídi z mého srdce
plul jsi po vesmíru,
kde hudbou zněla slova
královen z polyesteru.
Na přídi z mého těla
projel jsi strništi a ostny
a zanechals ji opuštěnou,
polámanou, od krve..
... nechals' ji samotnou.
Přečteno 393x
Tipy 1
Poslední tipující: Mango-Holka
Komentáře (1)
Komentujících (1)