Anotace: Človíčkovi ke kterému se rád obracím.
Je to srdečné vyznání.Určitě potěšilo.
Člověk si zoufá a přece paprsek vysvitne
a opět ho těší svět.
Děkuji za komentář.Také mně potěšil.Jako bychom se potkali.Vždyť to není daleko.
08.07.2007 06:03:00 | s.e.n
Dobre jsi udelal ,,, zacal jsi zit a tak je to spravne... myslim ze jsi nasel to prave stesti... hlidej si ho...Z.
03.07.2007 01:54:00 | carodejka