Všiml si vůbec, že...
Anotace: ..že jsem zase v rejži?
Vidíš tu prázdnotu, kterou jsi ve mě zanechal?
Vidíš ty rty, který se už ani neusmějou?
Vidíš tu bolest, kterou teď trpím?
(tys přece trpěl 2 roky-teď je řada na mě!)
Vidíš ty oči zalitý slzama?
Nevidíš. Jak bys mohl?
Vždyť stojíš zády a líbáš se s jinou...
Komentáře (7)
Komentujících (7)