Anotace: další speciálně pro Vás, mí milovaní francouzštináři ;-) je teda trošku starší... ale já dřív nevěřila....sobě...
Sbírka: Jirkovi
Ahoj, mohla bych tě poprosit, jestli bys mi nemohla napsat překlad? Já totiž francouzsky neumím (možná tak dvě věty, což je spíš výsměch než cokoliv jinýho)...Po zvukový stránce je hezká, doufám že i ve významu bude to samé kouzlo :o)
Díky moc
26.06.2007 16:09:00 | xavian