...vždycky, když
se někdo dotkne
slovem nebo komentářem,
jako když odsune stíny
nebo mi setře prach z tváře...
...vždycky, když
se někdo dotkne
s lehkostí a jemnocitem,
šeptám až ze srdce díky...
snad je, pane, uslyšíte...
:o)
19.07.2007 18:18:00 | Cecilka
Jsi naprosto báječný... vzala za srdce.
27.06.2007 18:51:00 | Ludmila Ježová