Kus mého života ...
Anotace: Zase báseň věnovaná mé drahé polovičce ... Ale můžete si jí taky přečíst :)
Už nechci abys byl jen mým snem,
chtěla bych, abys jen mým chtěl být ...
Řekni:
" V dobrém i zlém ...
chci si tě vzít! "
Až vyslovíš tyhle magická slova,
já místo souhlasu tě políbím,
a líbat tě budu zas a znova ...
Jsi moje všechno, jsi mi vším!
Miluju tě, Kubíčku,
jsi kus mého života,
pojď ke mě, dej mi hubičku,
ať v mém srdíčku nezavládne samota ...
Komentáře (0)