Nádherné, stejně jako všechno, co píšeš. Jenom by mě zajímalo, jestli to Tvé vyvolené i čteš..?:)
02.07.2007 10:24:00 | její alter ego
Jo, ta láska dělá divy a není jich málo,
častokrát se lidé diví, kde se to v nich vzalo...
:-)
27.06.2007 07:53:00 | G.P.
Jsi moje naděje...
Kamínek hlazený jemnou dlaní...
Jsi barevný amulet...
co mě před uřknutím chrání-
letně nosím tě v srdci,
ustlals mi v duši,
i když poprchává,
já tebou rozkvétám
bez přestání-
jsi celý můj svět.
27.06.2007 07:14:00 | Žqáry