Cítím tvé záda ve svém klíně
stulena klidně usínáš,
na polštáři z mých rukou
předeš jako kočka líně
... to svoje broučí, jsi rád že mě máš ... ?? !
----------
*- K tomu tvýmu komentu u mě ..:
... Šmudlajz těžko uvěřit ... a přece je to pravda ...
a za všechno můžou nemoci mládí proti kterým mě nedali očkovat ...
... nenapravitelný idelista, romantik, snílek a zásadový fantasta ...
*- ... jedním slovem blb, ... co si koledoval, ...
.... .... a tak si to po zásluze užil vrchovatě ...
/ okolo bab jako much, .... a oči jen pro tu dámu s havraními vlasy ... které nestál ani za pohled ... /
jo kdo chce kam, ... znáš to ne ..??
27.6.2007 | HarryHH
27.06.2007 15:21:00 | HarryHH
... pomalu po kouskách ... odezní vše zlé ...
... ve tvém náručí ... znovu zavoní kytice růží ...
27.06.2007 10:35:00 | Marcella