písnička

písnička

Anotace: ...

Mezi řádky pěti,
uzamkl jsem
klíčem houslovým
kus sebe,

myšlenky a srdce,
které někdy zebe,

v notách půlových
i celých
v něžné skladbě
zapsal jsem své city,

každou myšlenku
co přeběhla mi hlavou
i překrásné okamžiky,

jsou v ní všechna Tvoje
milá slova,

že chci Tebe lásko
zas a znova,

ze Tvých očí číst
Ti zase nebe,

chci Tě hýčkat
dávat Ti kus sebe,

i když možná
Ti ty slova nikdy nepovím

a za klíčem houslovým
zůstanou tu skryty,

navždycky zůstaneš
mým bohatstvím

a řádky notové
do mojí duše vryty...
Autor chalcedon, 27.06.2007
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

písně v notách ukryté
houslový klíč otvírá...

03.07.2007 16:23:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel