Anotace: Už je to rok...
nj asi neříkají no :) nepíšu to proto aby to bylo umělecky hodnotný...píšu to z nudy...a nebo z momentálního stavu mysli...tak se omlouvám, že ty seš zrovna typ kterej to hodnotí z umělecký stránky :)
27.06.2007 22:55:00 | angel.of.darkness
zííív ... Možná povídka, ale náležitosti básně to nemá. Nějaký metafory, symboly nebo rytmus ti asi moc neříkaji, co??
27.06.2007 22:09:00 | synthetic darkness