Anotace: Co to je? Na to přiďte sami.
nekromancer, nekromancer, to je moje gusto
jen se nad tím zamylsím,
už mám v hlavě husto
06.08.2007 23:36:00 | Lisa Kloboučková
hm, tohle není nic pro mě
Ale musím se pochválit, necromancera znám - z gamebooků:)
31.07.2007 16:42:00 | Rádoby zoufalá
No však mě to připomínalo Kytici, já jsem si to rozebrala po svém s tou nekrofilkou, přijde mi to trochu naivní vybírat ze Svatebních košil nekrofilii:) I když já nemám co mluvit, já si zase přetvořila Kafkovu Proměnu k obrazu svému:) Na srazu jsem nebyla(teda byla,ale v Ově a ty myslíš asi ten další,co?), na tebe jsem narazila omylným kliknutím, takže jsem si to pročetla, mno a omylného kliknutí nelituju..
04.07.2007 20:45:00 | o ...(borůvka)
mě to připomíná jedno literární dílko.. ta nekrofilka nakonci je takový osobní přídavek, viď?
04.07.2007 20:17:00 | o ...(borůvka)