Knoflíky
Jeden knoflíček,
druhý,
třetí,
pomáhám ti svléknout košili.
Čtvrtý
a pátý,
červnový liják
na kůži zmáčel tě ve chvíli.
Šestý knoflík,
jsi skrz na skrz mokrý,
a i kdybys nebyl, miláčku...
U kalhot přezka,
knoflík, co je pod ní,
zip - a už tě mám na-háčku 'o)
Komentáře (12)
Komentujících (12)