Naproti
Pomalu padat tmou
do jemných záhybů,
kde tvoje slova jsou
chycena v pohybu
konečky prstů...
Tam někde možná je
ukryté místo pro něhu,
tajené obyčejné růže
a brána do ráje
obehraných příběhů
první ženy
a posledního muže...
Ale my poprvé
tou řekou chceme plout
jako dva vězni,
kterým sundali pout,
ale my poprvé
tou zemí chceme jít
a ze všech pramenů
života pít...
Chceme
pomalu padat tmou
naproti slunci...
Přečteno 411x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (7)
Komentujících (7)