Možná
Tvá horká pleť
lůno co zatím plane
šeptá mi
jen vejdi pane
nabízíš sténáš laskáš se
vášnivá cesta ke spáse
napjatá ňadra
klín sladce plný medu
vypít ho nedovedu
nešeptáš
stáváš se a ty to víš
miluješ neprosíš
spojeni víc než smysly
jedním jsme tělem
co dvakrát myslí
jedním jsme
a přece dvojím
já tvým jsem a ty mojím
vtiskla mě
vtáhla mě do nitra
láska co lásku odmítla
tělo jí hoří plameny spalují
dvě smutné duše
možná se milují
Přečteno 459x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
Komentáře (3)
Komentujících (3)