psala jsem to, když jsem hlavu měla v oblacích a ruměnec na lících...tak se není čemu divit :)
29.06.2007 20:42:00 | Dragita
V práci mě také občas nazývají "motýlem" pro moji občasnou neduchapřítomnost. Jinak není mi moc příjemnej ten úplně poslední řádek. Čekal bych dokončení rýmu, ale je to takový useknutý.
29.06.2007 20:36:00 | G30R63