Pohádka po mém
Anotace: O smutném Popelákovi
Rozlupuji oříšek od veverky,
který vzal jsem,
když vypadl jí z tlapek
z výšky stromů
a já zloděj
odnesl ho domů
a vykašlal se na Popelky.
Sny z oříšku
tiše se vypouply,
v úprku vyklouzly ze smyček
tlukotem srdíček zalkaly
ve křiku malých
čiperných jiřiček
co udávaly tón.
Točí a vrže kafemlejnek
a drtí zrna kávová
já čekám na princeznu,
že na mě z dveří zavolá:
"Hej princi,
již obouvej si
sřevíc, který našla jsem"!
Komentáře (0)