Když jsem s tebou
Když jsem s tebou,
mé srdce tluče div se nerozskočí.
Když jsem s tebou,
vnímám tvou třpytivou barvu očí.
Když jsem s tebou,
není mi zima, necítím chlad.
Když jsem s tebou,
nepotřebuji pít, nemám hlad.
Když jsem s tebou,
hřejivý pocit u srdce mám.
Když jsem s tebou,
tak vím, že nejsem sám...
Komentáře (1)
Komentujících (1)