Anotace: ...určitě se Vám to také někdy stalo...někde jste byli a po návratu jste měli pocit, že jste navštívili úplně jiná místa než ta co máte na fotografiích....
Oprav si chybky: "Tvá vlasy", před "kde" píšeme čárku a taky je nějaká chybka v předposlední sloce...
Jo... Paříž... díky za vzpomínání... (ale Tvým pocitům nezávidím... jsem zvědavá, až dočtu po dlouhé době Tvé básně... na jejich současnost...)
29.07.2007 17:05:00 | Levandule
teda francie mi hodně potrápila srdíčko..zvlášt jeden pařížan.i td,po víc než čvrt roce po tm,mě tvoje básnička zase málem rozbrečela..
29.06.2007 12:51:00 | shaakti
apiti-nadherne vyznani Parizi,cetla jsem se zalibenim verse ktere jsi napsal... jako bych tam bloudila s Tebou, moc krasne. Vitej doma.
29.06.2007 11:54:00 | carodejka
Vapiti, tleskám ti! Tahle je zatím nejlepší z těch, co jsem od tebe četla :o)
29.06.2007 11:11:00 | Hesiona-Essylt