Otázky
Do svých dlaní jsi zachytil
jen chmýří z papmelišky.
Je láska cesta a nebo cíl?
Nebo jen závrať z výšky?
A na co větší důraz klást?
Co mívá větší váhu?
Na formu? nebo na obsah?
Co dodá duši vláhu
když bolest tolik těžká je
že duše usychá?
Snad víra, možná naděje
co je v lásce ukrytá.
Přečteno 402x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
Komentáře (8)
Komentujících (8)