Upírka
Anotace: Láska z nás vysává sílu,stejně jako upírka
Upírka
Červenou rtěnkou
označkovala jsem tvůj krk
byla to známka vášně
/na dopis na rozloučenou?/
Na tvoji kůži připomínající
nápadně křídový papír
vykreslila sem rty srdce
/tepající životem?/
A potom..jsem kousla
Karmínové kapky padaly
na tvůj čistý papír těla
/a psaly řádky vášně?/
Vysála jsem z tebe sílu,
stal se z tebe malý kluk
bez jakéhokoliv odhodlání
/znova milovat.../
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
Komentáře (5)
Komentujících (5)