Už...
Anotace: co všechno skončí s dnešním dnem
Už nenarazím na tvé rty,
pohledu vyhýbám se obloukem.
Naše láska ve jménu msty
je teď označena náhrobkem.
Už nepohladí dlaň tvou tvář,
už nenastane svítání.
Já přišla o svou svatozář...
při našem prvním setkání.
Komentáře (3)
Komentujících (3)