CO DÁL ?
Anotace: ze smutku a stýskání....
Přemýšlím nad svým bytím...
Žiju??? Nežiju??? Nevím...
Chtěla bych s Tebou být
a na to špatné nemyslit...
Nejde to...bojím se...
Můj život, plný chyb byl..
Ale vím, že už se změnil..
Chci svůj život z hluboka žít
a nechci se vším pořád rmoutit!
Moje báseň rychle psaná
možná smysl ani nemá...
Vždyť se trápím Tebou, milý!!
Chci Tě vidět aspoň chvíli!!
Myslím na Tebe jak jenom to jde
a v mých očích plamen se zažehne,
slyším Tvůj hlas ale nevidím Tě,
přijď, prosím, vždyť Ty trápíš mě...
Prosím, nechci se dál trápit,
chci Tě mít u sebe
a Tvé city vábit...
Ještě jednou svou lásku
vyznávám Ti v této básni...
Nevěřím v dobrý konec
vždyť jsou to jen slova...
ZHASNI!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)