Vráska
Anotace: okamžitá myšlenka a vzpomínka a touha...
Když spíš, ta malinká vráska,
vráska kolem úst
svádí a laská,
nechavá vášeň vzrůst...
A smích ti vrásku rozšíří,
cuká a chvěje se,
ani ti nejlepší malíři
ať snaží se,
nedokáží zachytit jak něžně vibruje...
A co kdyz tě probudím
polibkem jak princeznu?
Potom...
Přečteno 425x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)