Poslední plátek z květu spad¨,
již nebude víc umírat
květinka Lásky ztracené
a až se bouře přežene
/ta bouře v srdci zuřící!/
nebudu víc vědět, že jsi!
Dopisy, které četla jsem
skončily v koši pod stolem,
též fotka Tvoje poslední,
tím skončily se Lásky dny,
ať milo mi, či nemilo,
to šílenství pominulo,
proklínám tiše minulo,
a říkám si: nic nebylo,
pro co bych měla naříkat!
Jen na hrob naší Lásky snad
poslední vložím květinu,
jsem smutna, ale nezhynu,
teď dýchám vůni jasmínu
a hledím vstříc novému dnu...
02.09.2008 12:07:00 | Kozoroh 1
Hezký verš i téma výřečné,jen se mi nelíbí to-chcípni.
Ale to je věc názoru. Asi to zas dává větší důraz.
30.06.2007 16:12:00 | s.e.n