Všechno je tak skutečné...
Anotace: ...a dává to smysl?
Průzračně růžovou vodou
skropíme naše smutky
a lněnou šálou
vonící po chrpách
omotáme svá nešťastná
třesoucí se těla
Nevnímáš?
to je dobře...
že nepamatuješ si
skrz obarvený závoj snění
to malé utrpení
Černá barva,
naše královna
s korunkou z kostí
a se střevíci rozrážejícími
optimistické představy
Najednou...
všechno je tak skutečné
...a dává to smysl?
Všechno se sype
tak neodhazuj
poslední slunný smích
nenechávej mě tu samotnou...
Komentáře (0)