Ďábelský tanec
Anotace: ... obloha je krásné místo ...
Země se zachvěla
pod tíhou mých fantazií,
jednou, dvakrát, x-krát.
Dvě duše tančí
ďábelský tanec.
Kůže se jim škvaří
ve výhni pekelné.
Prostupují vším
k samému nitru.
Dochází k explozi,
matička Země
znovu se nám zrodila.
Pokračují ruku v ruce,
kráčí dál.
Mléčná dráha
kobercem jejich štěstí,
slunce rozechvělé chladem.
Jak Ti dva se blíží,
balí kufry a mizí
v jiné galaxii...
...zde ho již není třeba.
Dvoje srdce
v jedno velké spojené.
Žár obrovský vydá
za deset sluncí vykutálených.
Pohleď človíčku
na tu novou hvězdu...
...láska...se jí říká.
Věř a nepřestávej,
jdi za svou touhou, vášní.
Nevzdávej se svých snů a fantazií.
Něco si honem přej....
...padá hvězda k Tvým nohám
a možná je poslední....
...
..
.
Komentáře (3)
Komentujících (3)