Anotace: ...dnes? ...snad ... a když ne dnes - zítra určitě :o)) jsem ji smazala, ale dávám ji zpět ... takže podruhé :o))
Jestli už ozvěna
času budoucího
teď k tobě přilétá,
slibuje cosi voňavého,
pak naplní se
všechny předpovědi...
o kterých srdce
už dávno, dávno vědí...
;o)
02.07.2007 17:56:00 | Cecilka
No né, To jsem si dělal naděje a nějaký holomek nevycválaný mě předběhl.
No nic, já si počkám ,a když se nedočkám tak je to skvělé, úžasné, nádherné.
Mávám na dálku a přeji úžo večer.
02.07.2007 16:36:00 | kouzelníček