přátelství nebo láska
Anotace: I will love you forever...
Prý jak pár jsme vypadali
krásný život bysme měli
Mé oči se do tvých smáli
A lásku svou ti nabízeli
Krásné chvilky prožité
Mé srdce zlomené
Přátelství je prý víc
S tím nezmůžu nic
Lásku svou chci ti dát
Na tebe se večer smát
Rty tvé líbat
Vedle tebe snívat
Snít o tvých polibcích
O tvých očích hlubokých
Milovat tě víc než sebe
Věřit v lásku
Věřit v tebe…
Možná měl si pravdu
Ale neberu to jako zradu
Přečteno 497x
Tipy 1
Poslední tipující: Xindy
Komentáře (1)
Komentujících (1)