Kdo ví?
Anotace: ...se smutným úsměvem...
Kolik hvězd svítí nad námi
Kolik snů bdí s těmi hvězdami
Kolik dnů můžeš šťastná být
Kolikrát smím Tě políbit
Kam chodí slunce spát
Co všechno můžu Ti dát
Kolik cest čeká tam
Kam nesmí jeden sám
Cokoliv chceš, můžeš si přát
Miláčku, neboj - nesmíš se bát
Může být láska věčná?
Zeptal ses, a já nevěděla, co říct…
Přečteno 553x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, pejrak
Komentáře (6)
Komentujících (5)