Letní sen
Anotace: Sen... co více k tomu dodat...?!
Letní sen
Byl krásný letní den,
slunce hřálo
vůně květin byla cítit jen,
až srdce pookřálo.
V černém fraku
v ruce rudou růži,
bylo chvíli po soumraku,
když hladil jsi mou kůži.
Najednou tmavý dým
obklopil nás v obětí.
„To vážně jenom spím?“
V očích slzy dojetí.
Poslední pohlazení,
růže vadne.
Prudké ochlazení,
tělo mé chřadne.
Zůstala jsem sama
v hustém dýmu.
Je to jako špatné drama
bez přetvářek, bez kostýmů.
Rozevřu víčka,
otevřu oči.
Hebká peřina mě hýčká
a svět se semnou točí.
Byl to jen sen
v mém hlubokém spánku.
Je tu další zimní den,
přesto cítím letní dotek vánku.
Komentáře (2)
Komentujících (2)