Vlak lásky
Anotace: Jede rychle a někde určitě zastaví.Otázkou je,kde?
Vlak lásky
Řítili jsme se rychlíkem
do stanice zvaná Láska
Projeli jsme už Zklamáním,
Hádkami,Nevěrou a vlastně všude
I přesto jsme se společně
dívali z okna na život
Spolucestujícími v kupé
nám byla Naděje,Vášeň,Tolerance
Celou cestu nám bylo skvěle
Do doby,než nám ti šmejdi
ukradli koleje
Komentáře (2)
Komentujících (2)