Jen tak ...
Jen tak si v zahradě
pod kaštanem snít
o tom jaké by to mohlo být.
S Tebou...
Držet Tě za ruku,
hladit Ti něžně tvář.
Jen tak kopretinu utrhnout,
dám Ti ji do vlasů.
Na mém rameni
Tvá hlavička může spočinout.
A dál si snít...
...choulím se v Tvém obětí,
necítím se však v zajetí.
Kamkoliv můžeme jít,
od toho sny nám byly dány...
Pozoruji v širé dáli
obzor, moře bdělé,
Tvá loď, mávám na ní...
...kapitán mne asi nevidí,
odplouvá...
... jdu však stále za ní ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)