Miluj až rozbije ti srdce
na tisíce kousků
Miluj až vezmou horkou jehlu
a budou ho sešívat
Miluj až zůstanou ti jizvy
na znamení vás dvou
Miluj až už nebude pro co žít
a v prázddných očích jen slzy
Miluj!
Miluj lásku!
Já nevím... Je to dobré, myšlenky perfektní... Ale jsou to jen myšlenky, není to báseň... Alespoň mi tu chybí rým. Kdyby se to rýmovalo, bylo by to super. Škoda.