Nech ať raduje se Tvé srdce

Nech ať raduje se Tvé srdce

Anotace: ...

V uhořelých koncích svíček
nehledej potomky svého utrpení
neodhazuj
co Ti život dal,
nenuť ho,
aby si to všechno
zase zpátky vzal...

Neplakej,
už ne...
nech ať raduje se Tvé srdce
aby mohli naše duše
zase jít ruku v ruce

Nenech mé srdce čekat
...nebude žít věčně...
Autor mattoni.uz.neni, 02.07.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel