Anotace: Jsem mladý...Nemám rozum...Nepoznal jsem svět...Ale poznal jsem, co je to milovat...Poznal jsem smrt mých blízkých...A poznávám, že ten, kterého milujete, si to uvědomí až když je pozdě...
Moc krasne jsi napsal basnicku. Nevim zda Te mohu radit,to si asi netroufam ale Vasku, myslim ze ve vztahu je to o vzajemne lasce, nech tomu volny prubeh... Ty ji milujes ano vycitila jsem Tvoji bezmoc ale nic nezmenis pokud Te nemiluje tak jako Ty ji... neni to ta prava a Tvoji lasku si nezaslouzi. Vyckej a uvidis Ted to asi boli ale ver ze jsme tady s Tebou ... pis a neboj se do basni vlozit vic citu a lasku kterou v sobe mas...
03.07.2007 01:01:00 | carodejka