Dospělost nás mění
Anotace: Sem dneska trochu zamyšlenej
Kde jsou ty doby,
kdy malí sme byli,
již dnes léta a bolesti,
jak kapky přibývají,
Lásky nám odplouvají,
již do práce vstávat musíme,
když naše lásky,ze školky odpluli,
zbyli jen srdce dospělejší,
Dnes se milujeme,
jen lásky více,
jak dřívě vážíme,
co je dnes,zítra nebude...
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: Alain
Komentáře (2)
Komentujících (2)