Nakreslila jsem srdce do písku,do něho tvoje iniciálky. Až dneska večer přijde déšť a smyje ho do poslední čárky, tak v MÉM srdci navždy zůstane tvůj monogram lásky!!!
TAK BY TO MĚLO BÝT :-))!
Pááá
03.07.2007 13:29:00 | Dalimila
Ruprechte, bouřka jako blázen ! Ale asi bylo schovaný pod tím obrovským kaštanem, protože NIC :o)
03.07.2007 08:53:00 | Hesiona-Essylt