Mé malé milé Nebe
Mé malé milé Nebe
neplakej dál
mě při Tvých slzách zebe
když vedle Tebe usedám
Chtěla bych Tě obejmout
a zastavit Tvůj pláč
všechnu bolest ukradnout,
říct, že není se čeho bát
Zadusila bych Tvé slzy
sladkými řečičkami o lásce,
na kterých by vlastně bylo spoustu pravdy
ale já se bála to přiznat
Neboj se,
mé malé milé Nebe
...já se o Tebe postarám...
Komentáře (2)
Komentujících (2)