Schovávaná
Anotace: Asi nejsem od přírody hráč
Schovávaná
Celý život něco hledám
něco,co nepatří k ničemu
Něco,co nikdy nepřijde,
co nikdy nenajdu
Když už jsem blízko,
schová se někam dál
To něco je asi jen pojem
Nějaká prej láska
Tak už se neschovávej!
Už nehraju!
Komentáře (3)
Komentujících (3)