Prázdnota
Anotace: Když nic nevíte a o všem pochybujete...
Jsem bez něho a myslím si,
že musím být s ním,
že ho potřebuji vedle sebe...
Jsem s ním a říkám si:,,Už, aby šel!"
Co teda chci?
Chci lásku jako každý jiný...
Ale nesmím se cítit svázaně ani volně,
sama ani smutně,
jde to vůbec?
Když on se snaží...,
miluje mě a já?
Já se snažím milovat a nezraňovat ho,
neříkat mu znova jako těm předešlým:
,,Ty nejsi nic pro mě."
Tak kdekoli jsem myslím na to co bude,
cítím se sama, smutně...
Nedokážu prožívat krásné chvíle!
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: Puck
Komentáře (1)
Komentujících (1)