Anotace: Bláznivé veršíky,které mne napadly při prohlížení idilických obrázků z tropů,četbě veršíků severky a čarodějky a vzpomínce na neznámou krásku,kterou jsem zahlédl z tramvaje...
Doufám,milé kamarádky,
že má forma už je zpátky,
a že budu umět psát
tak krásně,by každý rád
na stránky mé spěchal hbitě
a slůvka,co potěší Tě
v básničkách mých našel zas,
když pel smutku dal mu čas!
Chtěl bych hezká dílka tvořit
o přírodě,i se dvořit
těm,co si to zaslouží,
tu i za velkou louží!
04.07.2007 17:39:00 | Kozoroh 1