Nemám odvahu
Anotace: ..nikdy bych nevěřila, jak hluboce sem se zamilovala a jak láska může bolet..
Dotknout se tě zas a znovu
cítit tvou hebkou kůži,
tvou teplou dlaň v mojí dlani
jak trny přirostlé k růži.
Jak vůně patří ke květině
tak patřit k tobě bych chtěla,
snad rozkvetlé kopretině,
abych krásu záviděla.
Jak slunečnice za sluncem
otáčím se za tebou stále,
a hvězdičky s měsícem
tančí ve vesmírném sále.
Proč já s tebou tančit nemohu,
co se s námi stalo.??
Jako bys odložil mě do rohu,
to už znamenám tak málo.?
A opět slzy po tváři,
omlovám se stokrát za ně,
za to že nemám odvahu
už cokoli ti říct..
I love you Dýtr
Přečteno 474x
Tipy 1
Poslední tipující: Rošták Domča
Komentáře (0)